Followers

Tuesday, May 25, 2010

KAIN FELT LEMBUT WOOOOO!!!!!!


YG ATS NIH JENIS GEBU N LEMBUT ^_^




YG NIE LAK FELT LEMBUT N SEDIKIT LICIN
ADE 6 WARNA SJE




KAIN FELT YG CIK AYA ORDER NIH ADE 2 JENIS...
JENIS LEMBUT N GEBU2 G2~
N LAGI 1 LAK JENIS LEMBUT JGAK..TP UNIK SKET,PERMUKAAN ADER LICIN SKET.SO,JENIS NIH KURANG TUMBUH BULU :p

JOM LAA TRY 2 2...KALO NAK TRY DLU,ADE PACK UNTUK TRIAL NYER..
PEK PERCUBAAN NIH BUKAN SJE UTK CUBA2, TP UTK BEGINNER NAK TRY TEST WAT FELT PRODUCT LEH LAA BLI PEK YG NIE..
------------------------------------------------------
PACK TRIAL

24 WARNA
SIZE : +-11.5 CM x 12.5 CM

RM 12 SAHAJA!!!!!

---------------------------------------------------

PACK 24WARNA

SIZE : +- 23 CM x 25 CM

RM 38.50

--------------------------------------------------------

NAK BELI WARNA2 TERTENTU JER??
BOLE2...XDEHAL LAA ^_^

RM 1.70 SEKEPING
SIZE : +- 23CM x 25CM

-----------------------------------------------------------

UTK PMBELIAN KAIN FELT PACK 24 WARNA, CIK AYA BAGI FREE GIFT BUTANG

37 comments:

  1. SALAM... MCM MANE SY NAK ORDER EK KAIN FELT NI?

    ReplyDelete
  2. saya pon..bagaimana ye untuk order..?

    ReplyDelete
  3. saya nak order yg pack 24 warna..penghantaran post dpt x..nak tnya..ada jual dia punya fiber x..

    ReplyDelete
  4. saya nak order yg rm12. camne ek?

    ReplyDelete
  5. cane nk order bleh bg email x?pas2 hrge postage brape?

    gi tau sye jike dh reply k

    bayiberimancomel@gmail.com

    ReplyDelete
  6. nak order mcm mane ea yang felt lembut tuh?
    syaz92@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. nk order mcm mna yg trial tu?? klau termsuk post brapa??
    comel_noor@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. nak order : ana_inaas2003@ymail.com

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. nak order pack trial nsyahirahshdn@gmail.com

    ReplyDelete
  11. masih ada jual tak? saya nak order
    sya_samsudin88@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. hmm , masih ade jual tak ? mcm mne nk order ?

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Ada stok lagi tak? Saya berminat nak order kain felt yang lembut dan licin. Camne nak order?

    ReplyDelete
  15. kedai apa eh yang jual kain felt ngan PVC ni kalau nk cari?

    ReplyDelete
  16. saya nak order judak , email ke saya deedaido77@ymail.com .. tq ..

    ReplyDelete
  17. saye nk jgk yg pack trial...ummijue@gmail.com

    ReplyDelete
  18. mcm mana nak order?gunakn pos laju boleh?


    ReplyDelete
  19. nak order.. tolong email kat saya.. sabrinaazhar96@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. nak order jgk.. serius buyer.. email kat saya buboykc_1990@yahoo.com..

    ReplyDelete
  21. Nk order yg bole pilih wrne..ape2 email sy kt nurulhayati_88@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. cik,, cak mano nak order tu,,
    aku ni di indonesia,,,

    ReplyDelete
  23. Salam nk tanya stok trial ad lg x?harge still same ker?

    ReplyDelete
  24. ada lagi tak..tolong email i ymoidee@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Salam,sy berminat nk order yg 24 kaler 2..camne nk order?

    ReplyDelete
  26. nak order 24 colour. how to order. my email atim180890@gmail.com .

    ReplyDelete
  27. Salam, felt ni ade lg ke..nk bli ikut color, pls reply the price to my whatsap 0173210507

    ReplyDelete
  28. kalau sy borong semue warne dalam ukuran 1 meter bapew harge boleh bg ye????????

    ReplyDelete
  29. kalau boleh sms sy di no 0196251272 dalam kadar segera ye.... tq

    ReplyDelete
  30. salam sy nk yg trial tu tp nk yg xbyk bulu tu.cmner sy nk order yer..?plez call me 017-6531623.
    tq

    ss

    ReplyDelete
  31. salam sya nk order ad lg x? emel maziah578@gmail.com

    ReplyDelete
  32. slam sye nk order ade lg x? emel melinash91@gmail.com

    ReplyDelete