Followers

Sunday, January 22, 2017

Felt keychain with name

assalamualaikum semua~!!!
amboi...last post pada dec 2015 ni dah msk 2017 bru ingat kat blog. huhuhu..

ada lagi ke yg sudi jenguk blog sy ni?
ok, skg ni life dah ber 3 and on the way plak ber 4..so mmg xterlayan plak blog ni.
Alhamdulillah..ada plak rezeki menyambar tablet pc Asus, (laptop Asus zaman study husband dah buat main game!)😁 jd semangat sket nak berblog semula. (alasan jer tuu...😂)

Back to crafting life...

Alhamdulillah syukur atas nikmat ilham..keychain nama menggunakan Felt 2mm & Felt 1mm.
Jom cuci mata dulu!!!!










amacam??? Ada rasa2 nak buat keychain nama mcm ni??
Saya ada supply semua kelengkapan kraf keychain nama ni tau!!!!
TP....
TP....

SGT LIMITED!!!!

bahan2 kraf boleh tgk kat link bawah ni..klik saja! jgn takut, xda virus. 😛

E-mail your order to : 
lovethebuttons@yahoo.com




or SMS to --- 019-8208158(aya) / WHATSAPP 019-8208158

http://www.facebook.com/lovethebuttonsII



No comments:

Post a Comment